Aika ajoin apua migreeniiin hakeutuva voi tulla hyvinkin kaukaa hoitoon. Nykyisellään verkosto on alkanut hivuttautua Atlantin tuolle puolelle. Verkostoituminen sinne alkoi jo useita vuosia sitten ja pikku hiljaa ollaan päästy asioissa eteenpäin useammallakin rintamalla. Alla Beverlyn migreenitarinaa tiivistettynä.

Olen sairastanut migreeniä hyvin varhaisesta lapsuudesta saakka. Työelämään siirryttyäni migreeni alkoivat pikku hiljaa pahentua ja lopulta olin niin pahassa kunnossa, että yritystoimintani alkoi olla uhattuna migreenin aiheuttamien ongelmien vuoksi.

Kuulin Blue Bearista liikemies ystävältäni, joka sattuu olemaan klinikan perustajan ystävä. Otin yhteyttä ensin sähköpostitse ja kerroin tilanteestani. Järjestimme verkonpuhelun kautta konsultaatio ja kartoitussession ja sen pohjalta sain hoitosuosituksen. Sain jo tässä vaiheessa itsehoito-ohjeita, mikä oli aivan ihanaa!

Kolmen viikon kuluttua tuosta verkkokonsultaatiosta matkustin Helsinkiin kahdeksi viikoksi ja aloimme hoitojakson, joka käsitti päivittäin hoitoja ja itsehoidon valmennusta. Sain myös valmennusta kuinka minun kannattaa liikkua ja organisoida päiväni. Opin paljon stressinhallinnasta ja myös ajankäytöstä.

Pääsin hoitojakson ansiosta eroon jatkuvista migreeneistä ja noudatan nyt Migraine Survivor itsehoito-ohjelmaa, joka on toiminut todella hyvin. Elän nyt onnellista yrittäjän elämää. Hoitokustannukset olivat huokeat verrattuna lääkäripalveluihin kotimaassani. Voin suositella Blue Bearia lämpimästi migreeniä sairastaville.