16.10.2017 Teksti: Hanna Määttä

Adam Brockwell on asunut Suomessa jo 13 vuotta. Hän käy töissä Espoossa sijaitsevassa Matinkylän Blue Bear Migreeniklinikalla. Brockwell on koulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on perehtynyt moniin neurologisiin ongelmiin ja toiminut kehitysvammaisten ja maahanmuuttajien parissa. 
– Tykkään lukea historiaan pohjautuvia kirjoja. Kuuntelen myös äänikirjoja ennen nukkumaan menoa, kertoo Brockwell.

Hän lukee mieluummin vanhaa kirjallisuutta, mutta pitää myös kovasti Narnian tarinat kirjasarjasta.
Harrastuksiin myös kirjallisuuden lisäksi kuuluu, kielten opiskelu mm. persian kieli, ulkoilu ja uutena harrastuksena tänä vuonna hän on aloittanut painonnoston.

–  Pidän kovasti eri kulttuureista. Matkustelen paljon. Kotona vallitsee Amerikka-Suomi-Pakistanilainen tunnelma, naurahtaa Brockwell.
Kysyin miksi hän on tullut Blue Bearin tiimiin, hän totesi näin – Mollin sivuilla oli hyvin mielenkiintoinen kuvaus työpaikasta. Koin sen olevan ainutlaatuinen kokemus. Tämä on oikeanlainen työ missä näen itseni työskentelevän myös tulevaisuudessa.

Kipukokemukset
Omia kipukokemuksia Brockwelilla on opiskeluajoilta. Hän on parantanut huomattavasti ryhtiään fysioterapian avulla. Hänellä oli myös hermopuristus olkapäässä, jonka hän on kuntouttanut opintojensa aikana. Myös kovat alaselän kivut hän on saanut loppumaan fysioterapian avulla.

Millainen minä olen
Työkaverina Brockwell on rento. Hän on hyvin sosiaalinen ja tasavertainen työkaveri.
–  Tykkään oppia uutta työkavereiltani, lisää Brockwell.

Sana lojaali kuvaa häntä parhaiten. Heikkoutena hän pitää impulsiivisuuttansa. Valintojen tekeminen liian nopeasti ei ole aina hyvä asia. Vahvuutena hän pitää tiedon janoansa. Mitä hankalampi on tilanne tai asia, sitä motivoituneempi hän on sen selvittämään.
– Työminä on vakavampi ja hieman ujo. Mutta kun olen tutustunut, ihmiseen olen paljon rennompi, selventää Brockwell.

Hän on työpaikoissaan tunnettu läpän heittäjä. Jos töissä muilla on tunnelma alamaissa, hän keventää tunnelmaa jutuillaan. Huumorilla jaksaa taas eteenpäin.
– Minulla on 1-vuotias poika ja toinen lapsi tulossa joulukuussa, kertoo Brockwell innoissaan.

Tärkeimmät asiat hänelle onkin juuri nyt perhe. Hän on yhtä innoissaan myös tulevaisuudestaan Blue Bear-migreeniklinikalla.
– En oikein tiedä mitä odottaa tulevalta. Tämä työkin tuli vähän yllätyksenä, kertoo Brockwell. Edetään rauhalliseen tahtiin, vaikka olenkin impulsiivinen.

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar