Tässä hieman arjen ja pyhien piristykseksi helppoja ja hauskoja liikuntavinkkejä joita tekemällä saat liikettä niveliin, hyvän olon ja hyvän mielen. Liikunnan seurauksena aivot erittävät endorfiinia, hormonia josta tulee hyvä olo.

Ensimmäiseksi on vanha mutta edelleen hyvin toimiva Minibreak. Jos haluat enemmän haastavuutta ja hikeä pintaan, tee kutakin liikettä 1-5 minuuttia ja vaihtele tempoa, näin saat myös hien pintaan.

KLIKKAA MINIBREAK VIDEOON

Seuraava video esittää box breathing hengitysharjoituksen. Box breathing on oiva hengitysharjoitus, kun haluat syventää hengitysharjoittelusta saatavaa hyötä ja tulla mestariksi hengityksen, tilanteen ja itsesi hallinnassa. Box breathing on mm. Navy SEALs joukkojen käyttämä hengitysharjoitus. Suosittelen tätä harjoitus lämpimästi. Luonteensa vuoksi se sopii vain puhtaasti hengitysharjoitukseksi, eli ole paikallaan, joko seisten, istuen tai selinmakuulla.

KLIKKAA BOX BREATHING VIDEOON

Haluatko kentis haastetta, joka vie kohti parempaa oloa ja sitä päivää kohti, jolloin sinä hallitset omaa oloasi, ei migreeni? Tässäpä siihen oiva haaste.

SEITSEMÄN PÄIVÄN MIGREENIHAASTE VIDEO
Video on englanniksi!

Tästä videosta puolestaan saat vinkkiä miten voit aloittaa uuden päivän. Säännöllisyys tietenkin palkitaan. Kun teet näin joka päivä, huomaat jo muutamassa viikossa kuinka olosi on parempi ja päiväsi sujuu paremmin.

MITEN ALOITTAA PÄIVÄ VIDEO

Kertaus on opintojen äiti, joten tässä video migreenin vaikutuksesta kehoon.

MIGREENIN VAIKUTUS KEHOON VIDEO

Sitten taisteluhengen nostattamiseksi laitan tähän loppuun hienon videon. Video on nelinkertaisen olympiavoittaja Lasse Virenin legendaarisesta Münchenin olympiakilpailujen10 000 metrin finaalista, jossa hän kaatui, nousi, otti muut kiinni ja kiri voittoon maailmanennätysajalla.

KATSO VIREN VIDEO

Sinusta saattaa nyt tai ajoittain tuntua vaikealta, jopa toivottamalta. Mitä ikinä tapahtuisikaan, toista itsellesi, minä jatkan! Minä nousen ylös, hengitän ja menen eteenpäin! Minä en luovuta koskaan! Hyvää pääsiäistä ja tsemppiä!

 

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar