Migreenin hoito 

 

KUINKA HOIDAN MIGREENIÄ MANUAALISESTI?

Hoidon aikana käsitellään manuaalisesti pään hermostoa. Manuaalisen migreenihoidon sivutuotteena myös muu elimistö alkaa rentoutumaan.

Migreenin hoito Migraine Rapid® menetelmällä on toimenpiteenä miellyttävä. Hoidon fysiologinen vaikutus on rauhoittava. Fysiologisen vaikutuksen vuoksi hoidossa oleva voi vaipua unitilaan tai unen ja valvetilan rajamaille.

 

Ensikäynnillä 

Tehdään kartoitus sekä tutkitaan hermoston sekä tuki- ja liikuntaelimistön tila. Tämän pohjalta ja antamiesi tietojen pohjalta arvioin kuinka paljon hoitoa ja minkä pituisen hoitojakson tarvitset. Teen myös ensimmäisen manuaalisen migreenihoidon.

 

Jatkokäynnillä

Käydään läpi ensikäynnin ja jatkokäynnin välisen ajan olotila ja tehdään manuaalinen migreenihoito. Vahvistamme jatkokäynnillä myös itsehoidon osaamistasi. Olotilasi salliessa hoidan jatkohoitokerroilla hermoston lisäksi myös tuki- ja liikuntaelinalueilla olevia ongelmia.

 

Kroonistuneen migreenin hoito

Kroonistuneen migreenin hoito vaatii luonteensa vuoksi aina aluksi 2-4 viikon mittaisen intensiivihoitojakson riippuen kuinka kauan olet kärsinyt kroonisesta migreenistä ja kuinka paljon oheisongelmia on kertynyt kehoon. Intensiivihoitojaksolla hoitoja otetaan viikossa 2 kappaletta.

 

Akuutin migreenin hoito

Jos kärsit akuutista migreenistä eli migreenikohtauksesta, kannattaa sinun hakeutua hoitoon, sillä 97% akuutin migreenin hoidoista migreenikohtaus saadaan katkaistua hoidon aikana.

 

Itsehoito haltuun

Itsehoito aloitetaan heti ensimmäisestä päivästä olon saamiseksi normaaliksi mahdollisimman pian. Tehokas ja helppokäyttöinen itsehoitometodimme auttaa sinua jatkossa pitämään yllä hyvää saavutettua oloa ja on mainio työkalupakki, jos paha päivä yllättää.

Kuten varmasti lähes kaikki migreeniä sairastavat, myös sinä olet varmasti kohdannutt sen seikan, että taudin kanssa voi olla todella avuton ja yksinäinen olo. Hädän hetkellä ja ongelmatilanteiden tullessa eteen, ovat hyvät neuvot kullan arvoisia. Siksi Blue Bearilla on oma verkossa toimiva palvelutuki, jotta saisit apua ja neuvoa myös silloin kun fyysinen vastaanotto on ulottumattomissa. Tukemme toimii WhatsAppin kautta numerosta 040 130 7360.