Milloin olet viimeksi laiskotellut? Siis ollut tekemättä yhtään mitään muuta kuin ollut? Vastaa rehellisesti. Jos et edes muista moista tapahtumaa, silloin suosittelen lukemaan ehdottomasti tämän kirjoituksen. Jos muistat milloin laiskottelit viimeksi, no, kertaus on hyvä opintojen äiti.

Työelämän kovat vaatimukset

Viime vuosina on tullut isoksi trendiksi kuinka työelämässä pitää osata aiempaa enemmän taitoja. Uusia taitoja on pakko myös opetella varsin usein, muuten tippuu kehityksen kelkasta ja on pihalla työelämän karkeloista. Nyt koronaviruskriisin myötä tämä seikka vain korostuu. Ne ammattilaiset, jotka mukautuvat parhaiten muuttuneeseen maailmaan myös pärjäävät parhaiten.

Super Aivot

Uutta pitäisi siis opetella kaiken aikaa, olla näkyvillä sosiaalisessa mediassa ja olla super energinen. Siinä samalla pitäisi jäädä aikaa perheelle ja harrastuksille etc. Monella iskee moisesta paniikki ja vähintään kylmä hiki otsalle, “miten minä muka kaiken pystyisin tekemään?” Ihan kaikkeen ei onneksi kannata yrittää revetä.

Jos haluat luovuutesi ja jaksamiseesi medadolon luokan boostin, suosittelen sinua laiskottelemaan säännöllisesti. Ei, en nyt tarkoita, että lopetat tyystin ihan kaiken aktiivisen toiminnan – ajan takaa suunniteltua laiskottelua. Meidän aivoille, hermostolle, keholle ja henkiselle hyvinvoinnille tekee erittäin hyvää, kun päivässä ja viikossa on muuallakin joutilasta aikaa kuin nukkuessa. Viidestä minuutista kokonaiseen tuntiin yltävä laiskottelu, tekemättä yhtään mitään aktiivisesti antaa sinulle aikaa levähtää, nauttia kiireettömyydestä ja nautiskella kuinka kehosi joka osanen kiittää niille suomastasi huomionosoituksesta.

Helatorstai Laiskanlinna

Vietimme perheen voimin yhteistä aikaa eilen helatorstaina läheisessä puistossa. Sää oli aurinkoinen, lämmin ja virkistävä tuuli puhalsi mukavasti saaden puiden lehdet pitämään sulosointuista konserttiaan. Kiipesimme mäen päälle, jossa oli kaksi suurta kiikkua, sellaisia oikein laiskanlinnoja joissa voi maata aikuinenkin. Lapsi kiikkumaan omaan kiikkunsa ja me vanhemmat vietimme mukavan laiskotteluhetken siinä isossa kiikussa keinuen. Taivas oli kauniin sininen ja se lehtien mukava kohina taustalla. Kenelläkään ei ollut mihinkään kiire ja olimme kaikki vain ihan hiljaa, nautimme rauhasta. Aamulla ainakin oma “pinna” oli hieman kireän puoleinen syystä tai toisesta. Tuon puisto ja laiskottelureissun jälkeen kaikilla meillä oli todella rauhallinen ja leppoisa olo. Suosittelen moista touhua sinulle kylmän viileästi. Ole erilainen ja muista laiskotella!

Jaa kokemuksesi myös muiden kanssa.

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar