MIKÄ BLUE BEAR?

Blue Bear -migreeniklinikka on 2013 perustettu migreenihoidon kapinallinen. Blue Bear on erikoistunut kroonistuneen ja akuutin migreenin manuaaliseen hoitoon.

Kenelle?

Tyypillinen asiakkaani on korkeasti koulutettu uraputkessa oleva 30–55-vuotias migreeniä sairastava nainen, joka on kärsinyt kivuista jopa vuosia. Usein hän on hakenut apua jopa kymmeniltä eri hoitoalan ammattilaisilta ilman merkittäviä tuloksia ja kokeillut lukuisia eri lääkkeitä. Haastava alkutilanne sopii minulle, sillä rakastan haasteita ja haluan tarjota sellaista apua, jota itse haluaisin, jos sitä tarvitsisin.

Toimintafilosofia

Toiminnan keskiössä olet Sinä.

Minulle on tärkeää kuulla Sinun tarinasi. Sillä sinä olet uniikki ihminen. Kun tulet ensi kertaa vastaanotolleni, käymme läpi kertomuksesi, tavoitteesi sekä vaivojesi syyt ja seuraukset. Tutkin sinut ja selvitän kipujesi sijainnin, taustat ja vaikutukset. Kerron ilman ammattislangia, mikä on ongelmasi ja mitä tulee tehdä. Tämän jälkeen saat manuaalisen hoidon mikäli siihen ei ole estettä. Tarpeen vaatiessa ohjaan sinut lisätutkimuksiin.

Kenelle palveluni eivät sovi?

Palveluni sopivat huonoiten ihmisille, jotka uskovat vain lääkehoitoihin, etsivät autuaaksi tekevää ihmepilleriä, eivätkä ole motivoituneita ponnistelemaan myös itse oman hyvinvointinsa eteen.

Blue Bearin historia

Blue Bear syntyi 2013, kun ryhdyin suunnittelemaan omaa kylmähoitotuotesarjaa toimittuani pitkään kivunhoitajana. Sarjalle piti tietenkin keksiä hyvä nimi ja logo. Kutsun itseäni villieläinhulluksi ja siksi olikin itsestään selvää, että logoon tulisi jääkarhu. Halusin kuitenkin jotain erilaista, joten tavallinen jääkarhu ei käynyt laatuun.

Noin viisi minuuttia pohdittuani mieleeni tuli Red Bull, jolla on tuotemerkissään kaksi punaista härkää. “Jääkarhusta tehdään siis sininen ja nimeksi tulee Blue Bear”. Näin oli Blue Bear syntynyt.

Mitä kylmähoitotuotesarjalle tapahtui? Se jäi kehitysboxiin odottamaan myöhempiä aikoja, sillä en ollut tyytyväinen tuoteversion käytettävyyteen, enkä halunnut toistaa kilpailijoiden tekemiä virheitä. Kehitystyö kuitenkin jatkuu koko ajan.

Jyrki Mäkelä

 

 

JYRKI MIGREENIVASTAANOTTO ON NYT  LÄÄKÄRIKESKUS AAVASSA

Toukokuusta 2019 alkaen löydät Jyrkin manuaalisen migreenihoidon vastaanoton Lääkärikeskus Aavasta. Annankatu 32, 00100 Helsinki. Ajanvaraus puhelimitse 010 380 3838

ja verkossa:

VARAA AIKA VERKOSSA

 

Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar