Migreenin hoito 

 

Klinikka Vastaantottoni

Klinikka vastaanottotoni sijaitsee Lääkärikeskus Aavassa, Annankatu 32, 00100 Helsinki

KUINKA HOIDAN MIGREENIÄ MANUAALISESTI?

Hoidon aikana käsitellään manuaalisesti pään hermostoa. Manuaalisen migreenihoidon sivutuotteena myös muu elimistö alkaa rentoutumaan.

Migreenin hoito Migraine Rapid® menetelmällä on toimenpiteenä miellyttävä. Hoidon fysiologinen vaikutus on rauhoittava. Fysiologisen vaikutuksen vuoksi hoidossa oleva voi vaipua unitilaan tai unen ja valvetilan rajamaille.

Ensikäynnillä

Tehdään kartoitus sekä tutkitaan hermoston sekä tuki- ja liikuntaelimistön tila. Tämän pohjalta ja antamiesi tietojen pohjalta arvioin kuinka paljon hoitoa ja minkä pituisen hoitojakson tarvitset. Teen myös ensimmäisen manuaalisen migreenihoidon.

Jatkokäynnillä

Käydään läpi ensikäynnin ja jatkokäynnin välisen ajan olotila ja tehdään manuaalinen migreenihoito. Vahvistan jatkokäynnillä myös itsehoidon osaamistasi. Olotilasi salliessa hoidan jatkohoitokerroilla hermoston lisäksi myös lihaksiston puolella olevia ongelmia.

 

Kroonistuneen migreenin hoito

Kroonistuneen migreenin hoito vaatii luonteensa vuoksi aina aluksi 2-3 viikon mittaisen intensiivihoitojakson. Intensiivihoitojaksolla hoitoja otetaan viikossa 1-2 kappaletta.

 

Akuutin migreenin hoito

Jos kärsit akuutista migreenistä eli migreenikohtauksesta, kannattaa sinun hakeutua hoitoon, sillä 97% akuutin migreenin hoidoista migreenikohtaus saadaan katkaistua hoidon aikana.

 

Itsehoito haltuun

Itsehoito aloitetaan heti ensimmäisestä päivästä olon saamiseksi normaaliksi mahdollisimman pian. Tehokas ja helppokäyttöinen itsehoitometodi auttaa sinua jatkossa pitämään yllä hyvää saavutettua oloa ja on mainio työkalu pahan päivän varalle.

Kuten varmasti lähes kaikki migreeniä sairastavat, myös sinä olet kohdannut sen, että taudin kanssa voi olla todella avuton ja yksinäinen olo. Hädän hetkellä ja ongelmatilanteiden tullessa eteen, ovat hyvät neuvot kullan arvoisia. Siksi henkinen tuki on olennainen osa palveluani, jotta saisit apua, jos tunnet olevassasi heikoilla. 

Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar