Koronviruspepidemian äidyttyä kriisiksi myös meillä Suomessa. Muut ongelmat eivät suinkaan ole kadonneet, vaan helposti ainakin osalla voivat kumuloitua, kun esimerkiksi liikkumista täytyy rajoittaa rankasti normaalista. Olen koonnut migreeniä sairastaville oman infopaketin, jonka avulla et ole yksin koronavirusepidemian jyllätessä.

Verkkovastaanotto

Olen avannut verkkovastaanoton, jotta voit ottaa minuun yhteyttä suojatun video chatin välityksellä. Verkkovastaanotolla voidaan käydä läpi migreenin itsehoitoa. Voit saada apua hoitotekniikoiden suhteen, keskustella olotilasta ja migreenistä ylipäätänsä. Verkkovastaanotto on myös oiva väline, jos koet tarvetta henkiselle tuelle ja jaksamiselle. Erilaiset kriisi- ja poikkeusolot ovat minulle tuttuja, joten voin varmasti auttaa sinua, jos tarvitset sitä.

Verkkovalmennus

Meneillään olevan kriisin vuoksi säädin verkkovalmennukseni superalennukselle. Verkkovvalmennuksen normaalihinta on 99€ mutta saat valmennuksen nyt hintaan 1€! Kyllä, luit ihan oikein. Siis yhdellä eurolla saat valmennuksen käyttöösi. Valmennus sisältää menetelmän, jota voit käyttää akuutin migreenin eli migreenikohtauksen iskiessä päälle.

 

Katso Jyrkin Videotervehdys

 

 

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x