Koronavirusepidemian iskettyä on tullut monelta suunnalta hätähuutoa suojavarusteiden riittämättömyydestä ja kotimaisen tuotannon puutteesta. Meidänkin health tech tiimiä on lähestytty suojavarustetoiveilla. Pienen ajatustenvaihto- ja ideointituokion päätteeksi päätimme, että tämä on nyt niin tärkeä asia, että alamme vastata näihin hätähuutoihin. Normaalitoimintojen rinnalla tiimimme työstää nyt suojaväline asioita.

Kotimaista tuotantoa

Health tech toimintaan liittyen verkostoa on kasvatettu hyvin aktiivisesti viimeisen kahden kuukauden aikana huomattavasti ja sitä kautta sopivia palasia nyt ilmaantuneeseen tarpeeseen voidaan hyödyntää tässä kriisitilanteessa. Kannamme suurta huolta ihmisten terveydestä ja haluamme omalta osaltamme olla auttamassa, että koronaviruskriisissä päästään niskan päälle ja normaaliin päiväjärjestykseen mahdollisimman nopeasti.

Hengityssuojaimia

Työstämme tällä hetkellä erityisesti hengityssuojaimia, mutta muutakaan tarvetta emme sivuuta, koska tarve on todella kova. Koska kukaan meistä ei tiedä mitä koronaviruksen toinen aalto tuo mukanaan, helpotusta vai pahennusta, olisi suoranaista hulluutta olla reagoimatta ja tolla tekemättä kaikki voitava.

Yhteydenotot tähän julkaisuun liittyen voi osoittaa:

jyrki.tmakela@bluebearklinikka.fi

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar