On koittanut vuoden 2018 viimeisen päivän ja sekin on porskuttamassa kohta klo kolmea iltapäivällä. Vuoden viimeiset hoidot on tehty. Arki koittaa kuitenkin nopeasti ja työt käynnistyvät jälleen 2. päivä tammikuuta. Vuosi on tuntunut menevän todella nopeasti. Ehkäpä se johtuu siitä, että päivät ovat kohtuullisen kiireisiä. Ehdin kuitenkin pitää lomaakin, yhteensä kymmenen päivää kahdessa erässä. Aikaa jäi siis myös levolle. Olen koittanut parantaa tapojani tuon loman suhteen, Blue Bear on kuitenkin erittäin tärkeä minulle, joten tulevanakaan vuonna en malta olla pitämättä siitä näppejäni erossa.

Keep it Simple

Tänään voimaan astuneelle ajanvarausuudistukselle annoin peräti vuoden ajan muhia, tavoilleni epätyypillisesti. Tänään uudistus on astunut voimaan. Mitä, hä? Kaikki on lähtenyt siitä liikkeelle, että haluan Blue Bearin tarjoavan asiakkaille asiat helposti ja helpossa muodossa. Ajanvarausuudistuksen myötä Blue Bearin ajanvaraus muistuttaa entistä enemmän useimpien lääkärikeskusten ajanvarausta siinä mielessä, että enää ei tarvitse pähkäillä minkä vaihtoehdon valitsisi listalta. 31.12.2018 alkaen ajanvarausnäkymässä on valittavana kaksi vaihtoehtoa:

Aloituskäynti 90 min
– Jos et ole aiemmin käynyt Blue Bearilla tai edellisestä käynnistäsi on aikaa yli 12 kuukautta

Jatkohoito 60 min
– Jos olet käynyt Blue Bearilla viimeisten 12 kuukauden aikana

Tulevan vuoden mittaan on tiedossa muitakin sinua helpottavia uudistuksia ja kehitystyöhän jatkuu kaiken aikaa, joten kehityksen rattaita ei pysäytä mikään!

Lämmin kiitos sinulle tästä menneestä vuodesta. Toivon, että tuleva vuosi 2019 on osaltasi entistä terveellisempi, onnellisempi ja parempi. Kiitos! Jaakonkadun sininen karhu kiittää, kumartaa ja palaa asiaan ensi vuonna 🙂