Tee Se!

14,97 

Tee Se! E-kirja on konstailematon “tiekartta” terveellisempään ja parempaan elämään sinulle, joka haluat pitää hyvinvointisi ja urasi ohjenuorat itselläsi, onneen luottamisen sijaan. Ahkera ja säännöllinen ponnistelu palkitaan. Aloita uusi parempi elämä Tee Se! kirjan avulla.

Description

Elämämme on muuttunut sitten teollisen aikakauden hyvin hektiseksi. Sosiaalinen media, digitaalisten työkalujen määrä on räjähtänyt käsiin, elämäntapamme on muuttuut valtavasti lyhyessä ajassa. Moni painii fyysisten kipujen, ajanhallinnan ongelmien ja valtavien henkisten paineiden kanssa. Kuinka jotkut tuntuvat painavan huipputuloksin eteenpäin napsien haasteita yksi kerrallaan edeten voitosta voittoon. Sähköposti on edelleen tärkeä työkalu ja hyödyllinen väline, oikein käytettynä. Moni työikäinen on kuitenkin hukkumassa sähköpostien aiheuttamaan aallokkoon. Kuinka päästä hukkumispisteestä kuivalle maalle ja onnistua? Migreeniä sairastaa arviolta miljardin ihmistä, Suomessa migreeniä sairastavia on noin 700 000. Manuaalisen migreenihoidon asiantuntija tarjoaa tässä kirjassaan yli neljännes vuosisadan hoito- ja kehitystyön kautta hyviksi havaittuja keinoja parantaa terveyttään ja jaksamistaan. Siinä ohessa on huomattavasti kohonnut mahdollisuus elää onnellisempaa elämää.

Tee Se! on konstailematon tiekartta terveellisempään ja parempaan elämään sinulle, joka haluat pitää hyvinvointisi ja urasi ohjenuorat itselläsi, onneen luottamisen sijaan. Ahkera ja säännöllinen ponnistelu palkitaan. Aloita uusi parempi elämä Tee Se! kirjan avulla.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tee Se!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar