Hyvää alkanut vuotta 2020 sinulle! Toivottavasti sait levättyä pyhien aikaaan ja puhkut tarmoa ja uutta energiaa alkaneen vuoden koitoksia varten. Teitkö mitään uuden vuoden lupauksia? Minä tein. Lupasin itselleni, että jaan omaa apuani aiempaa enemmän ilman mitään veloitusta. Hyvän pistäminen jakoon tuo aina hyvän mielen ja jokainen meistä tarvitsee auttavaa kättä aina jossain vaiheessa.

WhatsUp

Jo vuosia olen käyttänyt asiakaspalvelun yhtenä osana WhatsUp sovellusta. Tänä vuonna kannustan apua tarvitsevia ottamaan entistä enemmän minuun yhteyttä suoraan WhatsUpin kautta. Etenkin Maanantaisin, torstai aamupäivisin ja perjantaina minut tavoittaa aikalailla hyvin. Löydät minut WhatsUpista Jyrki Mäkelä nimellä ja numerolla 040 130 7360. Kun otat minuun yhteyttä WhatsUpin kautta, ei sinulle koidu rahallista kulua puhelusta.

Webinaarit

Olen järjestänyt etenkin suljettuja webinaareja jonkin verran aiemmin. Viime vuonna aloin käyttämään useissa työtehtävissä ja jatkuvan opiskeluni välineenä Zoom sovellusta. Zoomin kautta voi puhua videochattipuheluna kahden tai monen keskisiä istuntoja. Tulen käyttämään Zoomia aiempaa enemmän webinaarien järjestämiseen liittyen migreenin hoitamiseen, itsehoitoon ja migreenin tautitietouden levittämiseen. Tämän hjetkisenä ajatuksena on nimenomaan Kysymys – Vastaus tyyppiset webinaarit sen sijaan, että puhua pulputtaisini monologia, se kun on minusta ihan tappavan tylsää muutenkin.

Verkkokurssit

Koska minua on vain yksi kappale ja vietävän 3 D-tulostimet eivät ole suostuneet tulostamaan lisää kopioita, on keksittävä jotain ihan muuta. Viime vuoden Syyskuussa avautunut ensimmäinen migreenin itsehoidon verkkokurssi on osoittautunut toimivaksi. Verkkokursseja on tulossa lisää ja tarkkaavaisille on luvassa joko täysin ilmaisia kursseja tai hyvin huokeaan hintaan olevia kursseja. Pysy siis kanavalla!

Livetapahtumat

Koska edelleen olen hieman old school heppu, minua viehättää ajatus livetapahtumista. Olen järjestänyt niitä jonkin verran ja lupaan, että ainakin muutama on luvassa jo nyt kevään aikana. Saat siis tilaisuuden tulla ihan livenä vetämään hihasta, kiroamaan minut napajäätikölle, jos avantouinti tai kylmäsuihkusessiota tuottavat vielä hieman tuskaa. Luvassa on kosolti hyödyllisiä vinkkejä ja tekniikoita millä saat itsellesi hyvää oloa, terveyttä ja mieltä.

 

 

 

0 0 vote
Article Rating

Tilaa Blue Bearin Artikkelit Suoraan Sähköpostiisi

 
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x