Stop It!™

Haluaisitko saada käyttöösi tehokkaan tavan pysäyttää migreenikohtaus? Jos vastasit kyllä, silloin Stop It!™-valmennus on juuri sinua varten!

Häiritsevätkö migreenikohtaukset sinua?

Stop It!™ -valmennuksessa keskitytään ottamaan haltuun migreenikohtauksen ensiapumetodi. Valmennuksen avulla pystyt tekemään itse migreenin ensiavun milloin ja missä tahansa. Mikä parasta, et tarvitse mitään ylimääräisiä apuvälineitä.

Valmennuksen Sisältö

Stop It!™ on akuutin migreenin ensiavun intensiivinen verkkovalmennus. Valmennukseen kuuluu harjoitusohjelma, jossa on päivittäiset hengitysharjoitukset ja viisi kombinaatioharjoituskertaa molemmilla viikoilla. Kombinaatioharjoituksessa tehdään sekä hengitysharjoitus että manuaalinen itsehoito. Tämä valmennus sopii etenkin ei-kroonisesta migreenistä kärsiville (alle 15 migreenikohtausta kuukaudessa).

“Olen sairastanut migreeniä lapsesta saakka. Migreeni oireilee rasituksesta
ja näyttäytyy enemmänkin voimakkaana päänsärkynä päivien ajan yhtäkkisten
migreenikohtausten sijaan. Hakeuduin Jyrkin hoitoon Blue Beariin
alkuvuodesta 2019, sillä pahentunut migreeni ei pysynyt
tasapainossa säännöllisten akupunktiohoitojen avulla.

Halusin kokeilla uutta metodia ja kiinnostuin Blue Bearista juuri sen
vuoksi, että saisin käytännön vinkkejä migreenin omatoimiseen hallintaan.
Aloin kylmäsuihkujen ohella käymään avannossa ja tekemään
manuaalista itsehoitoa. Hiljalleen kuukausien saatossa migreenini on saatu taas hallintaan ja jatkan ylläpitävästi omatoimisten migreeniharjoitteiden parissa. Koen, että Jyrkillä on erittäin hyvä ymmärrys migreenin kokemisesta ja hoitamisesta ja näin ollen Jyrkin apu on ollut monella tapaa helpottavaa. Voin lämpimästi
suositella Jyrkin valmennusta ja migreenihoitoa!”

Rosita Wakkola

“Minun oma kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tie lähti Jyrkin vastaanotolta. Olin ajautunut tilanteeseen, jossa kärsin kroonisesta migreenistä ja estolääkkeiden voimakkaista sivuvaikutuksista. Suurin osa ajastani meni säryssä tai lääkepöhnässä. Jyrki hoiti ja ohjasi itsehoidon pariin ammattitaidolla ja sydämellä. Työn tein loppujen lopuksi itse, mutta siihen tarvittavat välineet ja hyvän tuen sain Jyrkiltä. Alussa koin tarvitsevani myös useamman hoitokerran tukemaan itsehoitoa.

Itsehoitomenetelmä on vaatinut minulta paljon sisukkuutta ja pitkäjänteisyyttä. On ollut kuitenkin hienoa huomata, miten paljon voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Jyrkin itsehoitomalli on riittävän konkreettinen ja selkeä. Nykyään en tarvitse enää estolääkitystä migreeniin ja kohtauksia tulee harvoin. Välillä saan kohtaukset pois jopa itse ilman kohtauslääkettä. Elämänlaatuni on parantunut aivan huomattavasti. Lämmin kiitos siitä kuuluu Jyrkille!”

Minttu, Helsinki

Jyrki Mäkelä

Jyrki Mäkelä

Valmentaja

Olen Jyrki Mäkelä, manuaalisten migreenihoitojen kehittäjä ja asiantuntija. Olen vuonna 1995 alkaneen urani aikana kehittänyt kolme ammattikäyttöön suunnattua manuaalista migreenihoitomenetelmää ja itsehoitometodin. Olen tehnyt urallani yli 31 000 manuaalista hoitoa ja työskennellyt Suomen lisäksi Englannissa ja tehnyt hoitovisiittejä myös muualle. Valmennustyöni ohessa pidän migreenivastaanottoa Lääkärikeskus Aavassa, Helsingin Kampissa.

Saat Käyttöösi

  • Tehokkaan lääkkeettömän migreenikohtauksen ensiapumenetelmän
  • Valmennusvideot, joilta opettelet tekniikat kätevästi
  • Tarjoamani chattituen
  • Kahden viikon hoito-ohjelman