Elämme tällä hetkellä kriisin aikaa ja kriisi koettelee meitä niin terveydellisesti, taloudellisesti kuin henkisestikin. Monia kriisejä ja poikkeuksellisia tilanteita kohdanneena ja läpikäyneenä kokosin hieman ajatuksiania videomuotoiseksi tervehdykseksi.

Pysähtyminen kannattaa

On tietysti monelle tragedia, kun työt ovat pahimmassa tapauksessa täysin seis ja työpaikan tulevaisuus voi olla vaakalaudalla. Kaikkein tiukimmissakin paikoissa on tärkeää tehdä edes pikainen analyysi tilanteesta. Nyt siihen on myös fyysisesti tilaisuus. Hiljaiselo kannattaa hyödyntää lukemalla tietokirjoja,hyviä ja inspiroivia elämänkertoja. Verkkokurssit myös tarjoavat oivan kanavan oppia uusia asioita omaan työhön liittyvästä asiasta tai ryhtyä opettelemaan jokin uusi taito.

Median kulutus

Sotatoimialueella työskennelleenä tiedän, että joskus esimerkiksi sotilaiden omaiset innostuvvat suurkuluttamaan uutiskanavia. Uutiskanava on kaiken aikaa taustalla tai kännykällä selataan jatkuvasti tapahtumia. Uutiskanavat myös houkuttelevat ihmisiä tähän otsikoinnillaan, “seuraamme tilannetta hetki hetkeltä”. Mitään uutiskanavaa ei ole tarpeellista seurata ainakaan hetki hetkeltä ellei todella ole omasta hengestä ja terveydestä kyse, eikä uutiskanava silloin yleensä ole se tarpeellisin kanava.

Keep it simple!

Mitä tiukempi paikka, sitä yksinkertaisempana on syytä pitää asiat. Eikä ylipäätänsä asioiden monimutkaistaminen ole kovinkaan hedelmällistä. Kun ahdistaa, pelottaa, hermostuttaa tai vihastuttaa, on aika vetää vähintään parit syvähengitystuokiot.

KATSO VIDEOTERVEHDYKSENI KLIKKAAMALLA TÄTÄ TEKSTIÄ

Ai niin ja yksi juttu vielä… “Ollaan varovaisia siellä!”

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Attention! Our website has moved to migreeniklinikka.fi.
This is default text for notification bar