Keitä olemme?

Blue Bear -migreeniklinikka on terveydenhuollon kapinallinen. Olemme erikoistuneet kroonistuneen ja akuutin migreenin manuaaliseen hoitoon. Blue Bear -migreeniklinikka sijaitsee Helsingissä Kampissa Graniittalolla osoitteessa Jaakonkatu 3 B 7. krs Regus Business Centren tiloissa.

Kenelle?

Tyypillinen asiakkaamme on korkeasti koulutettu uraputkessa oleva 30 – 55 vuotias migreeniä sairastava nainen, joka kärsinyt kivuista jopa vuosia. Usein hän on hakenut apua jopa kymmeniltä eri hoitoalan ammattilaisilta ilman merkittäviä tuloksia, ja on kokeillut lukuisia eri lääkkeitä. Haastava alkutilanne sopii meille, sillä rakastamme haasteita ja haluamme tarjota sellaista apua, jota itse haluaisimme, jos sitä tarvitsisimme.

Toimintafilosofia

Toiminnan keskiössä olet Sinä.

Meille on tärkeää kuulla Sinun tarinasi. Sillä sinä olet uniikki ihminen. Kun tulet ensi kertaa vastaanotolle, käymme läpi kertomuksesi, tavoitteesi sekä vaivojesi syyt ja seuraukset. Tutkimme sinut ja selvitämme kipujen sijainnin, taustat ja vaikutukset. Kerromme ilman ammattislangia, mikä on ongelmasi ja mitä tulee tehdä. Tämän jälkeen saat manuaalisen hoidon mikäli siihen ei ole estettä. Tarpeen vaatiessa ohjaamme sinut lisätutkimuksiin.

Kenelle palvelumme ei sovi?

Palvelumme sopivat huonoiten ihmisille, jotka uskovat vain lääkehoitoihin, etsivät autuaaksi tekevää ihmepilleriä, eivätkä ole motivoituneita ponnistelemaan myös itse oman hyvinvoinnin eteen.

Blue Bearin historia

Blue Bear syntyi 2013, kun kivunhoitajana pitkään toiminut Jyrki Mäkelä alkoi suunnitella omaa kylmähoitotuotesarjaa. Piti tietysti keksiä hyvä nimi ja logo. Itseään villieläinhulluksi kutsuvalle Jyrkille oli itsestään selvää, että logoon tulisi jääkarhu. Hän halusi kuitenkin jotain erilaista, joten tavallinen jääkarhu ei käynyt laatuun.

Noin viisi minuuttia pohdittuaan hänen mieleensä tuli Red Bull, jolla on tuotemerkissään kaksi punaista härkää.  “Jääkarhusta tehdään siis sininen ja nimeksi tulee Blue Bear”. Niin oli Blue Bear syntynyt.

Mitä kylmähoitotuotesarjalle tapahtui? Se jäi kehitysboxiin odottamaan myöhempiä aikoja, sillä Jyrki ei ollut tyytyväinen tuoteversion käytettävyyteen, eikä hän halunnut toistaa kilpailijoiden tekemiä virheitä. Kehitystyö on kuitenkin jatkunut koko ajan ja lähivuosina markkinoille on tulossa myös tuotteita.