Keitä olemme?

Blue Bear -migreeniklinikka on terveydenhuollon kapinallinen, aivan kuten Virgin Atlantic oli aikanaan lentomatkailun kapinallinen. Blue Bear on migreenin ja muiden vaikeiden neurologisten sairauksien manuaaliseen kivunhoitoon erikoistunut klinikka. Blue Bear klinikat sijaitsevat kauppakeskus Forumissa Helsingissä Lääkärikeskus Astrisin yhteydessä ja Blue Bear -Matinkylä sijaitsee Outotecin talossa, Regus Business Centressä.

Kenelle?

Tyypillinen asiakkaamme on kärsinyt kivuista jopa vuosia. Usein hän on hakenut apua jopa kymmeniltä eri hoitoalan ammattilaisilta ilman merkittäviä tuloksia, ja on kokeillut lukuisia eri lääkkeitä. Migreeniasiakkaidemme taustat ovat vaihtelevia, mutta moni on hyvin koulutettu ja työskentelee vaativissa tehtävissä. Haastava alkutilanne sopii meille, sillä rakastamme haasteita ja haluamme tarjota sellaista apua, jota itse haluaisimme, jos sitä tarvitsisimme. 

Toimintafilosofiamme

Toimintamme keskiössä olet Sinä. 

Meille on tärkeää kuulla Sinun tarinasi. Sillä sinä olet uniikki ihminen. Kun tulet ensi kertaa vastaanotollemme, käymme läpi kertomuksesi, toiveesi sekä vaivojesi syyt ja seuraukset. Tutkimme sinut ja selvitämme kipujen sijainnin, taustat ja vaikutukset. Kerromme ilman ammattislangia, mikä on ongelmasi ja mitä tulisi tehdä. Tämän jälkeen saat manuaalisen hoidon. Tarpeen vaatiessa ohjaamme sinut lisätutkimuksiin. 

Kenelle palvelumme ei sovi?

Palvelumme sopivat huonoiten ihmisille, jotka uskovat vain lääkehoitoihin, etsivät autuaaksi tekevää ihmepilleriä, eivätkä ole motivoituneita ponnistelemaan myös itse oman hyvinvoinnin eteen. 

Blue Bearin historia

Blue Bear syntyi 2013, kun kivunhoitajana pitkään toiminut Jyrki Mäkelä alkoi suunnitella omaa kylmähoitotuotesarjaa.  Piti tietysti keksiä hyvä nimi ja logo. Itseään villieläinhulluksi kutsuvalle Jyrkille oli itsestään selvää, että logoon tulisi jääkarhu. Hän halusi kuitenkin jotain erilaista, joten tavallinen jääkarhu ei käynyt laatuun. 


Noin viisi minuuttia pohdittuaan hänen mieleensä tuli Red Bull, jolla on tuotemerkissään kaksi punaista härkää.  “Jääkarhusta tehdään siis sininen ja nimeksi tulee Blue Bear”. Niin oli Blue Bear syntynyt. 

Mitä kylmähoitotuotesarjalle tapahtui? Se jäi kehitysboxiin odottamaan myöhempiä aikoja, sillä Jyrki ei ollut tyytyväinen tuoteversion käytettävyyteen, eikä hän halunnut toistaa kilpailijoiden tekemiä virheitä.

Blue Bear -brändi on kesästä 2017  osa amerikkalaisomistuksessa olevaa Migraineadviser Oy:tä.