MIKÄ BLUE BEAR?

Blue Bear -migreeniklinikka on 2013 perustettu migreenihoidon kapinallinen. Blue Bear on erikoistunut kroonistuneen ja akuutin migreenin manuaaliseen hoitoon.

Kenelle?

Tyypillinen asiakkaani on korkeasti koulutettu uraputkessa oleva 30 – 55 vuotias migreeniä sairastava nainen, joka kärsinyt kivuista jopa vuosia. Usein hän on hakenut apua jopa kymmeniltä eri hoitoalan ammattilaisilta ilman merkittäviä tuloksia, ja on kokeillut lukuisia eri lääkkeitä. Haastava alkutilanne sopii minulle, sillä rakastan haasteita ja haluan tarjota sellaista apua, jota itse haluaisin, jos sitä tarvitsisin.

Toimintafilosofia

Toiminnan keskiössä olet Sinä.

Minulle on tärkeää kuulla Sinun tarinasi. Sillä sinä olet uniikki ihminen. Kun tulet ensi kertaa vastaanotolleni, käymme läpi kertomuksesi, tavoitteesi sekä vaivojesi syyt ja seuraukset. Tutkin sinut ja selvitän kipujen sijainnin, taustat ja vaikutukset. Kerron ilman ammattislangia, mikä on ongelmasi ja mitä tulee tehdä. Tämän jälkeen saat manuaalisen hoidon mikäli siihen ei ole estettä. Tarpeen vaatiessa ohjaan sinut lisätutkimuksiin.

Kenelle palveluni ei sovi?

Palveluni sopivat huonoiten ihmisille, jotka uskovat vain lääkehoitoihin, etsivät autuaaksi tekevää ihmepilleriä, eivätkä ole motivoituneita ponnistelemaan myös itse oman hyvinvoinnin eteen.

Blue Bearin historia

Blue Bear syntyi 2013, kun kivunhoitajana pitkään toiminut Jyrki Mäkelä alkoi suunnitella omaa kylmähoitotuotesarjaa. Piti tietysti keksiä hyvä nimi ja logo. Itseään villieläinhulluksi kutsuvalle Jyrkille oli itsestään selvää, että logoon tulisi jääkarhu. Hän halusi kuitenkin jotain erilaista, joten tavallinen jääkarhu ei käynyt laatuun.

Noin viisi minuuttia pohdittuaan hänen mieleensä tuli Red Bull, jolla on tuotemerkissään kaksi punaista härkää.  “Jääkarhusta tehdään siis sininen ja nimeksi tulee Blue Bear”. Niin oli Blue Bear syntynyt.

Mitä kylmähoitotuotesarjalle tapahtui? Se jäi kehitysboxiin odottamaan myöhempiä aikoja, sillä Jyrki ei ollut tyytyväinen tuoteversion käytettävyyteen, eikä hän halunnut toistaa kilpailijoiden tekemiä virheitä. Kehitystyö on kuitenkin jatkunut koko ajan.

 

 

JYRKI MIGREENIVASTAANOTTO ON NYT  LÄÄKÄRIKESKUS AAVASSA

Toukokuusta 2019 alkaen löydät Jyrkin manuaalisen migreenihoidon vastaanoton Lääkärikeskus Aavasta. Annankatu 32, 00100 Helsinki. Ajanvaraus puhelimitse 010 380 3838

ja verkossa:

VARAA AIKA VERKOSSA